Mogelijkheden buitenreclame

Outdoor Media 

Outdoor media bieden een krachtig middel om jouw activiteiten of evenementen te promoten in de buitenruimte. Denk aan posterborden langs de weg, in bushokjes en op digitale billboards. Het is dé manier om een groot publiek te bereiken. Wij helpen graag jouw locatie of activiteiten onder de aandacht te brengen. Lees verder over de mogelijkheden of stuur ons een mail voor advies op maat.

Zo werkt het
Roosendaal Citymarketing koopt tegen een gereduceerd tarief plekken op de verschillende outdoor media in de gemeente Roosendaal. Dit voordelige tarief mogen wij ook bieden aan niet-commerciële evenementen, culturele instellingen en publieksactiviteiten. We raden je aan ruim van te voren je aanvraag in te dienen. Vanwege de grote belangstelling, kunnen we plaatsing niet garanderen. 

Commerciële aanvragen kunnen wij niet in behandeling nemen en dienen via de aanbieders van de media zelf te lopen.

Citydisplays
Citydisplays zijn tweezijdige borden met posters op A0-formaat, bevestigd aan lichtmasten in Roosendaal. Deze borden zijn strategisch geplaatst op 30 locaties door de hele gemeente, gericht op bezoekers, inwoners en woon-werkverkeer.

Locaties: 30 locaties dubbelzijdig
Kosten: Op aanvraag en op basis van beschikbaarheid
Plaatsing: Worden op maandagen geplaatst
Aanleveren van bestanden minimaal 21 dagen vóór plaatsing

Mupi’s en abri’s (verlichte reclameborden)
Mupi’s en abri’s zijn levensgrote posters in verlichte displays en bushokjes langs drukke wegen in Roosendaal, Wouw en Heerle. Ze zijn bedoeld voor niet-commerciële evenementen en campagnes.

Locaties: op aanvraag
Kosten:
1 serie (6 locaties): €635,- voor 1 week (inclusief drukwerk)
2 series (12 locaties): €1145,- voor 1 week (inclusief drukwerk)
Aanleveren van bestanden minimaal 21 dagen vóór plaatsing

Digitale billboards
Digitale billboards langs drukbezochte wegen in de gemeente zijn ideaal om snel een groot publiek te bereiken. Publicatie van niet-commerciële activiteiten, promoties en evenementen verschijnen op de ledschermen van 8 m2 en zijn te zien op 6 locaties.

Locaties: Westpoort, Oostpoort, Zuidpoort op- en afrit, Burg. Schneiderlaan kruising Zundertseweg, Borchwerf nabij Belder
Formaat schermen: 8 m2
Kosten: €350,- per week op basis van één uiting
Aanleveren van bestanden minimaal 5 dagen vóór plaatsing

Mast A17
De digitale ledschermen op de mast langs de A17 bieden een unieke kans om snel en efficiënt een groot publiek te bereiken. Ze zijn bedoeld voor publicatie van activiteiten en evenementen.

Locatie: twee schermen langs de A17 in beide rijrichtingen
Formaat schermen: 70 m2 dubbelzijdig
Prijs: 1 week enkelzijdig €225,- en dubbelzijdig €450,-
Aanleveren van bestanden minimaal 5 dagen vóór plaatsing

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van externe veranderingen zoals prijsveranderingen van de leveranciers. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van outdoor media voor jouw activiteiten of evenementen? Neem dan contact met ons op via info@roosendaalcitymarketing.nl en we staan klaar om je verder te helpen.

homescreen.ios homescreen.android