Lancering digitaal Evenementenloket Roosendaal

Aanmelden evenementen 2022

Wilt u komend jaar een evenement organiseren? Mogen we u er dan op attenderen dat u tot en met 31 december een evenement kunt aanmelden om in aanmerking te komen voor een plaats op de evenementenkalender? Het gaat om alle evenementen in de periode april 2022 tot en met maart 2023. Eind januari 2022 wordt bekendgemaakt of het evenement op de Evenementenkalender is geplaatst, vanaf dat moment kan een vergunning worden aangevraagd.

Ook ná 31 december kan een evenement nog worden aangemeld, maar het kan dan zijn dat de gewenste datum en locatie al bezet is. Wij kunnen behulpzaam zijn bij het vinden van een geschikte datum.

Evenementen, ook de evenementen waarvoor geen vergunning nodig is, kunt u via dit formulier melden voor promotie in de UITagenda op www.bezoek-roosendaal.nl

Omdat het wellicht lang geleden is dat u een evenement heeft aangemeld, kunt u hier meer informatie vinden over de normale gang van zaken rondom de melding van evenementen.

Hartverwarmend Roosendaal

Aanmelden evenement/activiteit Hartverwarmend Roosendaal

Hartverwarmend Roosendaal is een overkoepelend concept, met als doel om meer sfeer te creëren en bezoekers naar Roosendaal te trekken. Verschillende activiteiten en evenementen die gedurende deze periode plaatsvinden (van 26 november 2021 tot en met 9 januari 2022) hebben een hartverwarmend karakter en sluiten mooi aan bij de winterse beleving.

Organiseert u in deze periode een evenement dat aansluit bij Hartverwarmend Roosendaal? Meldt uw evenement dan uiterlijk 16 november aan om meegenomen te worden in de offline uitingen. Uiteraard mag u uw activiteit ook na die tijd nog aanmelden, zodat we hier online de nodige aandacht aan kunnen besteden. Ook wanneer er mooie plannen liggen die nog niet helemaal concreet zijn, horen we hier graag meer over! Aanmelden kan via www.evenementenloketroosendaal.nl/evenement-melden. Meer informatie over Hartverwarmend Roosendaal vindt u op de website van Roosendaal Citymarketing.  

Kijk voor alle Hartverwarmende evenementen op www.bezoek-roosendaal.nl/hartverwarmend-roosendaal.

______________________________________________________________________________________

 

Heeft u vragen?

Neem dan even een kijkje op het evenementenloket. De nieuwe website dient tevens om kennis te delen en zal zich blijven door ontwikkelen. Dit doen we samen met de organisatoren van evenementen. 

Heeft u tips? Laat het ons weten via info@evenementenloketroosendaal.nl.

homescreen.ios homescreen.android