Evenementenkalender Roosendaal 2023

Nu de lente is begonnen kijken we uit naar een vrolijk voorjaar en een zonnige zomer met tal van evenementen. Voor zowel de organisatoren zelf, als de bezoekers zit er weer een mooi evenementenseizoen aan te komen. Daarom is het goed om te kijken hoe het staat met de evenementenkalender voor 2023.

De (Voorlopige) Evenementenkalender 2023 is door het college vastgesteld. En dat is goed nieuws! Deze kalender geeft namelijk duidelijkheid aan organisatoren over de datum en plaats van hun evenement in de gemeente Roosendaal. Nu de kalender is vastgesteld kunnen organisatoren met een vergunningsplichtig evenement hun vergunning aanvragen.

Een aantal evenementen is (nog) niet gemeld of op de kalender geplaatst. Dit zal wellicht bij de wekelijkse actualisatie gebeuren. Als de kalender of de betreffende locatie geen ruimte biedt zal spoedig contact opgenomen worden met de organisator. Met betrokkenen wordt bekeken of een andere datum of een andere plaats tot de mogelijkheden behoort.

De evenementenkalender is overigens een dynamisch document. Als je een nieuw evenement wil organiseren of een evenement wil verplaatsen, dan kun je dat altijd bij ons melden. Op basis van deze melding kijken we dan of het evenement nog een plekje op de evenementenkalender kan krijgen. Ook als je zou besluiten om je evenement niet door te laten gaan, vernemen wij dat graag.

Mis je jouw evenement op de kalender of is deze verkeerd opgenomen? Neem dan contact op met het Evenementenloket Roosendaal.
Wij wensen iedereen een prachtig evenementenseizoen toe en tot snel!

Promotie van de evenementen

Sinds 1 januari 2023 zijn de activiteiten van VVV Roosendaal en Evenementenloket Roosendaal ondergebracht bij Roosendaal Citymarketing. Dat heeft geen gevolgen voor het Evenementenloket of voor het aanmelden van evenementen. Alle diensten met betrekking tot het Evenementenloket blijven gelijk.
Ook dit jaar helpen wij je graag bij het promoten van je evenement. We denken dan mee en we geven advies. Eventueel kunnen we de fysieke kaartverkoop in de VVV Winkel van Roosendaal verzorgen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor publicatie op de verschillende outdoor media, zoals de digitale billboards, digitale mast langs de A17, citydisplays en mupi's/abri's.

Wil je hierover meer weten of ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via info@evenementenloketroosendaal.nl.

homescreen.ios homescreen.android