Meld je hartverwarmende evenement aan

Hartverwarmend Roosendaal

9 december 2023 - 7 januari 2024

Overige promotie van de hartverwarmende activiteiten 

Naast een vermelding in de UITagenda krijgt jouw evenement ook specifieke aandacht op www.bezoek-roosendaal.nl, de social media kanalen en de grootste events worden uitgelicht in advertenties in kranten. Daarnaast is er een grootse algehele campagne waarbij we alle activiteiten onder de aandacht brengen en Roosendaal laten zien als hartverwarmende gemeente.  

Waaier hartverwarmend festival en overige activiteiten 

Een belangrijk onderdeel van Hartverwarmend Roosendaal is het Hartverwarmend Festival op 9 en 10 december. Een van de onderdelen van dit weekend is de tour bij verschillende horecagelegenheden waar je terecht kunt voor heerlijke hapjes. Als extra promotiemiddel hiervoor is een waaier ontwikkeld met daarin meerdere coupons, waaronder 5 stuks t.w.v. € 5,00 die in te wisselen zijn voor een gerechtje bij de deelnemende horeca. De waaier kost € 25,00 en is vanaf eind oktober/begin november te koop. Na het festival is de waaier voor € 2,50 te koop, want naast de 5 euro coupons die tijdens het festival ingewisseld kunnen worden, bevat deze uiting nog meer mooie aanbiedingen!  

Jouw actie in de waaier? 
Naast de 5 coupons voor het Hartverwarmend Festival bevat de waaier 30 coupons voor andere hartverwarmende acties of voordelen van winkels en leisure bedrijven.  Heb je een leuke actie of een voordeeltje dat je als hartverwarmend cadeautje weg wilt geven aan jouw klanten en bezoekers tijdens Hartverwarmend Roosendaal, dan kun je je daarvoor aanmelden via info@roosendaalcitymarketing.nl

De opbrengsten van de waaier komen 100% ten goede aan het verwezenlijken van de Hartverwarmende wensen van het wensenproject van Hartverwarmend Festival i.s.m. alle Roosendaalse Basisscholen, Quiet Roosendaal en CultuurCompaan. 

Kosten en praktische informatie over de waaier 

  • De waaier is geldig gedurende de hele Hartverwarmend Roosendaal campagne periode van 9 december t/m 7 januari. 

  • Deelname aan de waaier kost € 150,00, inclusief afname van 6 waaiers ter waarde van € 25,00 (om te verkopen of cadeau te geven). Voor dit bedrag krijg je een dubbelzijdige pagina in de waaier om jouw informatie op te delen. 


We hopen op zoveel mogelijk deelnemende ondernemers zodat we een mooie waaier voor het hele gezin aan kunnen bieden! Meer informatie? Mail op info@roosendaalcitymarketing.nl of bel naar 0165 511224.  

Deelname Wintermarkt op 9 en 10 december 

Lokale winkels en horecazaken kunnen deelnemen aan de wintermarkt door een pagode of huisje te huren. Ook worden creatieve makers uitgenodigd om mee te doen. Schitterende decoratie, straatentertainment, campfireconcerts en een kerstkoor zorgen voor een hartverwarmend geheel. De Wintermarkt is onderdeel van het Hartverwarmend Festival en alle activiteiten in dit weekend zorgen voor veel bezoekers in de binnenstad. Interessant dus voor ondernemers om zichzelf op de Wintermarkt te presenteren aan een groot publiek uit Roosendaal en omgeving. 

Informatie is na te lezen in de flyer

Opgeven is mogelijk tot uiterlijk 14 november. Heb je behoefte aan meer informatie? Stuur dan een mail naar hartverwarmend@festivalroosendaal.nl 

homescreen.ios homescreen.android