Aanmelden activiteiten Vuelta

Viva la Vuelta Holanda

De 75e editie van de Ronde van Spanje, La Vuelta, start deze zomer in Nederland. Bijzonder, omdat de tour slechts drie keer eerder buiten Spanje is gestart. Tijdens de derde etappe op zondag 21 augustus koersen de renners door Roosendaal. De gemeente Roosendaal wil hier met alle inwoners, verengingen, scholen, instellingen en bedrijven een mooi feest van maken. Daarom nodigen wij je uit mee te denken over passende activiteiten in de loop naar La Vuelta Holanda.
 

Op weg naar La Vuelta

In de 100 dagen voorafgaand aan La Vuelta Holanda zoekt de gemeente diverse, kwalitatief hoogwaardige festiviteiten. De activiteiten moeten een directe link hebben met Spanje, La Vuelta Holanda of de wielersport. Gemeente Roosendaal ondersteunt financieel bij een mooie invulling van een “etappe” binnen één van onderstaande routes:

1. Beweging & Gezondheid

Kom in beweging en organiseer een activiteit gericht op fietsen. Fiets bijvoorbeeld met je bedrijf een stukje van de Vuelta-route en verbind daar eventueel een goed doel aan. Regel een jeugdronde door de wijk met de buurtvereniging of via school. Alles om zelf op die fiets te klimmen.

2. Cultuur

Verras ons met een culturele interpretatie van La Vuelta Holanda. Flamenco, historische verhalen over de band tussen Spanje en Roosendaal, een temperamentvol openluchttheater over een Vuelta-etappe. Laat je creativiteit de vrije loop.

3. Vrije tijd & Winkelen

Maak de connectie tussen vrije tijd, winkelen en het Spaanse wielerevenement. Nieuwe en bestaande evenementen krijgen de ruimte zich te ontwikkelen. Hapa’s en Tapa’s als variant op Hap en Stap? Spaans aangeklede etalages? We willen laten zien dat we in Roosendaal met passie ondernemen.

Aanmelden

De beste ideeën krijgen financiële steun van de gemeente. Heb je een idee of activiteit voor in de periode tussen 11 mei en 21 augustus 2022? Zet het op papier inclusief kostenbegroting en geef je idee door of meld je activiteit meteen aan

We letten op creativiteit, kwaliteit en samenwerking. Daarbij zijn we op zoek naar een zo groot mogelijke diversiteit in aanbod. Samen maken we er een groot feest van. Viva La Vuelta Holanda!

homescreen.ios homescreen.android